Allergie informatie: Lamsbout met munt
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg lamsbout
- enkele lamsbotten
- 1 bouquet garni
- 1 ui
- 1 wortel
- 1 eetlepel gedroogde munt
- 1 takje verse munt
- 1 deciliter droge witte wijn
- 1,5 deciliter bouillon
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Lamsbout met munt
- Allergieen informatie