Allergie informatie: Kambing masak peteh (gestoofd geiten vlees in pittige saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram geitenvlees
- 6 gedroogde lomboks
- 1 daun djeruk purut
- 12 petehbonen
- 1 tomaat
- 1 deciliter ketjap manis
- 2 eetlepels olie
- Boemboe:
- 5 rode lomboks
- 6 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 1 cm. djahe
- 0,5 theelepel peperkorrels
- 0,5 theelepel ketumbar
- 0,5 theelepel trassi
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk