Allergie informatie: Indische speklapjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 speklapjes
- 2 theelepels sambal oelek
- 1 theelepel koenjit
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel citroensap
- olie
- zout
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djintan
- stukje santen (blok kokos)
Meer Recepten
- Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Indische Hutspot
Met kippenbouten, wortelen, spitskool uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Stamppotten - gdamwijk - Lemper
Met ketan rijst, kip en indische kruiden uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Hapjes - nickey
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Indische speklapjes
- Allergieen informatie