Allergie informatie: Hamlappen in sjalottensaus met krieltjes en broccoli
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hamlappen
- 4 eetlepels vloeibare margarine
- 8 sjalotten
- 4 eetlepel Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
- 400 gram broccoli
- 600 gram krielaardappelen, voorgekookt
- 1 deciliter melk
- peper
- zout
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hamlappen in sjalottensaus met krieltjes en broccoli
- Allergieen informatie