Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hamlappen in sjalottensaus met krieltjes en broccoli recept
Hamlappen in sjalottensaus met krieltjes en broccoli recept

Hamlappen in sjalottensaus met krieltjes en broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotten en halveer ze. Bestrooi de hamlappen met peper en zout. Verwarm de margarine in een ruime koekenpan en bak hierin de hamlappen om en om goudbruin. Voeg de halve sjalotten toe en bak nog even door. Voeg Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden toe en laat alles, met deksel op de pan, 10 minuten op een laag vuur stoven. Breng water met zout aan de kook en kook de broccoli in 3 minuten beetgaar. Neem de hamlappen en de sjalotten uit de pan, en houd dit in aluminiumfolie warm. Voeg de krieltjes met de melk in de overgebleven saus in de pan en warm dit goed door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hamlappen in sjalottensaus met krieltjes en broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven