Allergie informatie: Hamburger/Cheeseburger met zelfgemaakte broodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de broodjes :
- 300 gram bloem.
- 6 gram droge gist.
- 0,5 theelepel zout.
- 0,5 eetlepel suiker.
- 90 gram halfvolle/magere melk.
- 75 gram water.
- 0,5 ei.
- 15 gram roomboter.
- sesamzaad.
- Voor de hamburger :
- 800 gram rundergehakt.
- 1 zakje Verstegen Kruidenmix hamburger.
- 2-4 augurken.
- 4 plakjes cheddar kaas (of ander jonge smelt kaas).
- arachideolie
- ketchup
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hamburger/cheeseburger met zelfgemaakte broodjes
- Allergieen informatie