Allergie informatie: Gehaktballen met roomkaas en prei
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor het gehakt:
- 500 gram half om half gehakt of rundergehakt
- 1 ei
- 2 afgestreken eetlepels paneermeel -
- nootmuskaat
- peper
- zout naar smaak
- 1 afgestreken eetlepel pittige mosterd
- Voor de vulling:
- 50 gram (jong) belegen kaas in piepkleine blokjes
- 50 gram gewassen en heel fijn gesneden prei (witte of lichtgroene gedeelte )
- 50 gram verse zachte roomkaas
- zout naar smaak
- paar druppels tabasco
- 1 afgestreken theelepel pittige paprikapoeder
- Om te paneren:
- 1 ei
- 4 flinke eetlepels paneermeel
- Om te bakken:
- 3 eetlepels (zonnebloem)-olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gehaktballen met roomkaas en prei
- Allergieen informatie