Allergie informatie: Gegratineerde gehaktballen met uiensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 700 gram half om half gehakt
- 2 eetlepels paneermeel
- 1 eetlepel mosterd
- zout
- peper
- 125 gram mozzarella
- 750 gram uien
- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2 eetlepels bloem
- 250 milliliter rode wijn
- 1 groentebouillonblokje
- 100 gram belegen kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gegratineerde gehaktballen met uiensaus
- Allergieen informatie