Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gegratineerde gehaktballen met uiensaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kneed voor de gehaktballen het gehakt, het paneermeel, de mosterd, zout en peper door elkaar. Snijd de mozzarella in 8 stukken. Maak van het gehakt 8 gehaktballen met een stuk mozzarella in het midden van de bal.
Pel de uien, snijd ze in vieren en snijd ze in reepjes,
Verhit de olie in een grote ovenvaste pan. Bak de gehakt ballen er rondom op hoog vuur in. Neem ze uit de pan. Bak de ui in het bakvet in ca. 5 minuten glazig.
Voeg de tomatenpuree toe en bak mee. Voeg de bloem toe en bak kort mee. Blus af met de rode wijn en ca. 400 ml water en roer het bouillonblokje erdoorheen.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel de gehaktballen over de uiensaus. Bak ca. 1 5 minuten in de oven. Rasp de kaas. Verdeel de kaas over de gehaktballen en gaar ca. 1 5 minuten verder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde gehaktballen met uiensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gegratineerde gehaktballen met uiensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • In verband metzzarella te nemen, neem je een blokje jonge kaas, da's veel smakelijker want aan mozzarella zit weinig smaak.
    Margo gaf dit recept op 31 oktober 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven