Allergie informatie: Chinees varkensvlees, zoet-zuur
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mager varkensvlees
- 3 eetlepel suiker
- 1 mespunt gehakte gember
- 1 eiwit
- 3 eetlepels rijstazijn
- 2 uien
- 0,2 deciliter gevogeltefond
- 250 gram ananasstukken
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 groene paprika
- 0,2 liter ananassap
- 0,2 liter ketchup
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Varkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori - Varkensvlees in citroen-kokossaus
Met varkensvlees, bosuitjes en kokosmelk uit Cambodja
4 porties - 25 minuten
Vlees - armaco
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Chinees varkensvlees, zoet-zuur
- Allergieen informatie