Allergie informatie: Adobo
Terug naar het receptIngrediënten
- olie of boter (*)
- verse knoflook (**)
- 1 à 2 uien
- 1 kopje soja
- 1 eetlepel tafel azijn
- varkensvlees (400 gram)
- kippenvleugels (200-400 gram)
- zout
- zwarte of witte peper (***)
- eventueel laurierblad (****)
- eventueel kruidnagel (*****)
- * het beste is om olie te gebruiken, maar als je boter gebruikt, zeker geen roomboter of bleuband
- ** de hoeveelheid knoflook laat ik aan je zelf over, maar op zijn minst 3 tenen
- *** in de phillippijnen gebruiken ze zwarte peper, maar witte peper kan ook als je niet anders hebt.
- **** het is optioneel een laurierblad toe- te voegen. naar eigen smaak.
- ***** het is optioneel om een paar kloven kruidnagel toe- te voegen. naar eigen smaak.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Adobo
- Allergieen informatie