Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Adobo

  • olie of boter (*)
  • verse knoflook (**)
  • 1 à 2 uien
  • 1 kopje soja
  • 1 eetlepel tafel azijn
  • varkensvlees (400 gram)
  • kippenvleugels (200-400 gram)
  • zout
  • zwarte of witte peper (***)
  • eventueel laurierblad (****)
  • eventueel kruidnagel (*****)
  • * het beste is om olie te gebruiken, maar als je boter gebruikt, zeker geen roomboter of bleuband
  • ** de hoeveelheid knoflook laat ik aan je zelf over, maar op zijn minst 3 tenen
  • *** in de phillippijnen gebruiken ze zwarte peper, maar witte peper kan ook als je niet anders hebt.
  • **** het is optioneel een laurierblad toe- te voegen. naar eigen smaak.
  • ***** het is optioneel om een paar kloven kruidnagel toe- te voegen. naar eigen smaak.


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven