Adobo
- olie of boter (*)
- verse knoflook (**)
- 1 à 2 uien
- 1 kopje soja
- 1 eetlepel tafel azijn
- varkensvlees (400 gram)
- kippenvleugels (200-400 gram)
- zout
- zwarte of witte peper (***)
- eventueel laurierblad (****)
- eventueel kruidnagel (*****)
- * het beste is om olie te gebruiken, maar als je boter gebruikt, zeker geen roomboter of bleuband
- ** de hoeveelheid knoflook laat ik aan je zelf over, maar op zijn minst 3 tenen
- *** in de phillippijnen gebruiken ze zwarte peper, maar witte peper kan ook als je niet anders hebt.
- **** het is optioneel een laurierblad toe- te voegen. naar eigen smaak.
- ***** het is optioneel om een paar kloven kruidnagel toe- te voegen. naar eigen smaak.
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Adobo
- Melding maken