Allergie informatie: Zalmfilet op Italiaanse groentestamppot
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 schaaltjes zalmfilet (à ca. 200 gram)
- 4 eetlepels tomatentapenade (potje à 140 gram)
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 zak Italiaanse wokmix met broccoli (diepvries, 750 gram)
- 1 pak aardappelpuree à la minute (naturel, 180 gram)
Meer Recepten
- Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor - Zalm- broccoli uit de wok
Met wilde zalmfilet, broccoli en rode ui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalmfilet op italiaanse groentestamppot
- Allergieen informatie