Allergie informatie: Zalmfilet met kerriesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram zalmfilet
- 2 eetlepels citroensap
- zout
- 1 rode ui
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 gele paprika
- 300 gram spitskool
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 300 milliliter visbouillon van 1 tablet
- 300 gram worteltjes
- 3 bosuitjes
- 15 gram peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalmfilet met kerriesaus
- Allergieen informatie