Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilet met kerriesaus recept
Zalmfilet met kerriesaus recept

Zalmfilet met kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in reepjes. Snijd de spitskool in reepjes. Snijd de worteltjes in plakjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Snijd de zalm in blokjes en schep het om met citroensap en zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui 5 minuten. Voeg de paprika, spitskool en kerriepoeder toe en pers de knoflook erboven uit. Roerbak het geheel 5 minuten. Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de worteltjes toe en kook het gerecht afgedekt 10 minuten op laag vuur. Voeg de zalmstukjes toe en stoof de vis afgedekt in 8 minuten gaar. Schep het geheel af en toe om. Voeg de bosuitjes en peterselie toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmfilet met kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven