Allergie informatie: Vlaamse kabeljauw
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 moten kabeljauw (niet te dik)
- 2 grote uien
- 1 glas pils
- bloem
- 100 gram boter
- 2 zure augurkjes
- 4 plakjes citroen
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 1 deciliter pils
- 1 deciliter slagroom
Meer Recepten
- Vlaamse soep
Met prei, aardappel en spek uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Bijgerechten - eds - Kabeljauw met venkel
Met kabeljauw, venkelknol en munt uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Tagine kabeljauw met groenten
Met kabeljauw, knoflook en aardappelen paprika uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - amber - Kabeljauw uit de oven
Met kabeljauwsteaks, limoen en honing uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vlaamse kabeljauw
- Allergieen informatie