Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw uit de oven recept
Kabeljauw uit de oven recept

Kabeljauw uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden C. Meng limoensap en limoenrasp, citroensap, olijfolie, honing, dragon, peterselie en peper in een kom goed door elkaar. Leg de kabeljauw in een ovenschaal en giet het limoen-honingmengsel erover. Dek de schaal losjes af met de folie, zonder dat de folie de vis raakt. Bak de vis in 20 minuten gaar, of korter als de vis van gaarheid uit elkaar begint te vallen. Garneer met dragon en limoenschijfjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven