Allergie informatie: Vis met kruidige kokossaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 steel citroengras (sereh)
- 1 rode Spaanse peper
- 1 stukje verse gemberwortel van circa 3 cm
- 1 rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels olie
- 0,5 liter kippenbouillon, uit een pot of van een tablet
- sap van 0,5 citroen
- 2 theelepels suiker
- 100 gram santen
- 4 moten vis, bijvoorbeeld zeeduivel of kabeljauw, van circa 150 gram per stuk
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis met kruidige kokossaus
- Allergieen informatie