Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vis met kruidige kokossaus

  • 1 steel citroengras (sereh)
  • 1 rode Spaanse peper
  • 1 stukje verse gemberwortel van circa 3 cm
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olie
  • 0,5 liter kippenbouillon, uit een pot of van een tablet
  • sap van 0,5 citroen
  • 2 theelepels suiker
  • 100 gram santen
  • 4 moten vis, bijvoorbeeld zeeduivel of kabeljauw, van circa 150 gram per stuk
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven