Allergie informatie: Vis in saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 zakken diepvries stevige vis
- 5 gele uien
- 4 centimeter verse gember
- Halve bol knoflook
- 1 blik kokosmelk
- 1 theelepel tamarindepasta
- 1 flinke rode peper
- 1 visbouillontablet
- Kurkuma
- Komijn
- Verse koriander
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis in saus
- Allergieen informatie