Vis in saus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de vis.
  2. Snijd in grove stukken en marineer in twee eetlepel , zout en een eetlepel olie.
    Snijd de in halve ringen, de in luciferreepjes en de in plakjes.
  3. Fruit dit samen met de van zaadjes (of niet!!) ontdane rode .
    Voeg een theelepel en toe.
  4. Even meebakken.
    Met een staafmixer de , tamarinde, visbouillontablet en 300 cc water mengen.
  5. Voeg toe aan het uienmengsel.
  6. Laat 5 min zachtjes pruttelen.
    Vlak voor het opdienen, zo'n vier minuutjes de gemarineerde vis meekoken.
    Garneren met verse .
25
25
25

Variaties op Vis in saus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Vis in saus
VariatieAantalGang
Cumi cabe serpih (gebakken inktvis in saus)1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Vis in saus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik ben heel benieuwd naar reacties. Bereidingstijd heb ik nogal met een dikke duim gedaan. De smaak niet hoor, die is mjummie!
19 maart 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
29 kcal
1%174 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
1%30 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vis in saus