Allergie informatie: Schelvis gegaard in lavendel boter met daarbij aardappelmousseline met rozemarijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 130 gram schelvis per persoon
- 1 kg aardappelen
- 1 pakje gezouten roomboter
- olijfolie
- 1 liter melk
- zout
- peper
- rozemarijn
- lavendel
- crème fraiche
- slagroom
- kippenbouillon
- rode wijn
- witte wijn
- donkere basterdsuiker
- paprikapoeder
- boter
- uitjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob