Allergie informatie: Paella
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 glazen witte droge wijn (om mee af te blussen)
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 2 knoflookteentjes
- 1 grote ui
- 1 blikje gepelde tomaten
- 2 handjes doperwtjes
- 4 eetlepels Spaanse olijfolie
- 1 kg mosselen
- 2 a 3 gamba's per persoon
- 1 half zakje venusschelpdieren
- 200 gram witte vis, koolvisfilet of schelvis
- stukje zalmfilet van 125 gram
- (indien gewenst verse inktvis van de visboer)
- 1 koffiemok rijst per persoon
- 1 (groente)bouillonblokje per halve liter water
- 2 zakjes saffraan in sliertjes of van dat poeder
Meer Recepten
- Paella met garnalen
Met garnalen, rijst en paprika uit Spanje
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - lieffie18 - Paella Valenciana
Met rijst, saffraan en konijn uit Spanje
4 porties - 2 uur
Rijstgerechten - paellavalenciana - Paella (snel en simpel)
Met zeevruchten, rijst en tomatenpuree uit Spanje
4 porties - 40 minuten
Ovenschotels - Miss-piggy02 - Paella uit Valencia
Met risottorijst, kip en black tiger garnalen uit Spanje
4 porties - 40 minuten
Rijstgerechten - armina - Hollandse paella
Met rijst, rookworst en bouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - fabita
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Paella
- Allergieen informatie