Paella
- 2 glazen witte droge wijn (om mee af te blussen)
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 2 knoflookteentjes
- 1 grote ui
- 1 blikje gepelde tomaten
- 2 handjes doperwtjes
- 4 eetlepels Spaanse olijfolie
- 1 kg mosselen
- 2 a 3 gamba's per persoon
- 1 half zakje venusschelpdieren
- 200 gram witte vis, koolvisfilet of schelvis
- stukje zalmfilet van 125 gram
- (indien gewenst verse inktvis van de visboer)
- 1 koffiemok rijst per persoon
- 1 (groente)bouillonblokje per halve liter water
- 2 zakjes saffraan in sliertjes of van dat poeder
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Paella
- Melding maken