Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paella uit Valencia recept
Paella uit Valencia recept

Paella uit Valencia


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbeiding: Week de saffraandraadjes in 4 eetlepels warm water. Bestrooi de kip met zout en peper. Verhit de olijfolie in een paellapan of wok en bak hierin de kip in 15 minuten goudbruin en bijna gaar. Schep de kip uit de pan en houd ze warm in de oven op 80 graden C. Bak de garnalen in het bakvet tot ze roze zijn, schep ze uit de pan en houd ze warm in de oven. Bak de ham, ui, knoflook al omscheppend 3 minuten. Voeg de rijst toe en bak deze mee tot de korrels een mooie glans hebben. Roer de saffraan met vocht en de bouillon erdoor en kook zachtjes, onafgedekt 15 minuten tot de rijst bijna droog maar wel smeuig is. Voeg na 10 minuten de kip en doperwten toe. Schep de black tigers erdoor. Serveer de paella in de pan en garneer met de citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paella uit valencia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Paella uit Valencia heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk met een frikandelletje erbij dat maakt het echt af
    Hmstage gaf dit recept op 1 januari 2008 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven