Allergie informatie: Masor jhol (vis curry)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zeewolf
- 0,5 theelepel kurkuma
- 0,5 theelepel gemalen komijn
- 0,5 theelepel korianderpoeder
- 1 theelepel zout
- 2 groene chilipepers
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 centimeter gemberwortel
- 0,25 theelepel komijnzaad
- 0,5 theelepel mosterdzaad
- vers gehakte koriander
- 2 tomaten, in plakjes
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Dubbele gehaktpannenkoeken
Met pannenkoekmix, gehakt en paprika uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Hartige taarten - bauk - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Masor jhol (vis curry)
- Allergieen informatie