Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Masor jhol (vis curry) recept
Masor jhol (vis curry) recept

Masor jhol (vis curry)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de zeewolf schoon en snij deze in stukjes van 2 cm.
Maak de pepers schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en snij deze zeer fijn.
Schil de gemberwortel en rasp deze fijn.
Wrijf de vis in met de kurkuma, de gemalen konijn, het korianderpoeder, het zout en de chilipeper.
Verhit 1 eetlepel olie in een braadpan en bak de stukjes vis hierin 2 minuten aan beide kanten.
Neem de stukjes vis uit de pan en laat ze uitlekken.
Fruit in de achtergebleven olie achtereenvolgens de komijn- en mosterdzaadjes, knoflook, gember en de ui licht aan.
Voeg dan de plakjes tomaat toe en laat het mengsel 5 minuten koken.
Voeg tenslotte de stukjes vis toe en laat de curry nog 10 minuten sudderen.

Serveer er rijst bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit masor jhol (vis curry) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven