Allergie informatie: Makreel uit de grill
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 gestoomde makreel
- 1 citroen
- 4 vleestomaten
- 500 gram krieltjes met schil
- 2 theelepels Franse kruiden
- 4 eetlepels olijfolie
- 3 bosuitjes
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Makreel uit de grill
- Allergieen informatie