Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreel uit de grill recept
Makreel uit de grill recept

Makreel uit de grill


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de krieltjes. Snijd de tomaten in plakjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Verwarm de ovengrill voor. Kook de krieltjes in water met zout in 15 minuten gaar. Snijd de helft van de citroen in dunne partjes en pers de andere helft uit. Verwijder de graatjes van de makreel en snijd hem in 4 stukken. Verdeel de tomaatplakjes over 2 eenpersoons ovenschaaltjes en leg de makreel met citroenpartjes erop. Bestrooi het gerecht met de kruiden en bedruppel het met 1 eetlepel olijfolie. grill de ovenschaaltjes onder de grill in 10 minuten gaar. Klop in een kom de rest van de olie met citroensap en zout tot een dressing. Giet de krieltjes af en schep ze met de bosuitjes door de dressing. Serveer de warme krieltjes bij de makreel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit makreel uit de grill recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven