Allergie informatie: Kabeljauwpotje met witte wijn,mosterd en dille
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kabeljauwfilet
- 250 gram worteltjes aan stukjes van 2 centimeter
- 300 gram krieltjes
- 25 gram boter
- 1 eetlepel olie
- 1 ui, grof gesnipperd
- 150 gram doperwten (diepvries)
- 1 eetlepels mosterd
- 1 deciliter witte wijn
- zout en (vers)gemalen peper
- citroensap
- 125 milliliter slagroom
- 2 eetlepels fijngesneden dille
- 1 citroen in partjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk