Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwpotje met witte wijn,mosterd en dille recept
Kabeljauwpotje met witte wijn,mosterd en dille recept

Kabeljauwpotje met witte wijn,mosterd en dille


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kabeljauw in stukken van ca 3 cm, kook de worteltjes en krieltjes (apart) in ca 10 minuten beetgaar, giet ze af en laat ze uitlekken.
Verhit de boter in de wok, laat hem uitbruisen en voeg dan de olie toe. Roerbak de ui ca 2 minuten, voeg de vis toe en roerbak deze voorzichtig ca 5 minuten (probeer ze heel te houden)
Meng de krieltjes, de worteltjes, de erwtjes, mosterd en wijn er voorzichtig door en breng alles op smaak met zout en peper en wat citroensap. Laat het geheel 4 minuten pruttelen, voeg na 2 minuten, de room en de dille toe.
Garneer het kabeljauwpotje met schijfjes citroen en serveer direct.

Lekker met een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwpotje met witte wijn,mosterd en dille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven