Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kabeljauwpotje met witte wijn,mosterd en dille

  • 400 gram kabeljauwfilet
  • 250 gram worteltjes aan stukjes van 2 centimeter
  • 300 gram krieltjes
  • 25 gram boter
  • 1 eetlepel olie
  • 1 ui, grof gesnipperd
  • 150 gram doperwten (diepvries)
  • 1 eetlepels mosterd
  • 1 deciliter witte wijn
  • zout en (vers)gemalen peper
  • citroensap
  • 125 milliliter slagroom
  • 2 eetlepels fijngesneden dille
  • 1 citroen in partjes


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven