Allergie informatie: In de oven bereide zeebaars met broodkruim en mosterd
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram zeebaars
- 50 gram broodkruim
- 20 gram grove mosterd (moutarde de meaux)
- ¼ bos gehakte peterselie
- 1 venkelknol in fijne brunoise
- 20 gram mosterd
- ¼ groene kool
- 1 ei
- roomboter
- zout
- peper
- Vissaus :
- 2 sjalotjes
- 30 gram gesneden venkel
- 2 centiliter Noilly Prat
- 3 centiliter witte wijn
- 3 deciliter visfond
- 1 deciliter room
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro