Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
In de oven bereide zeebaars met broodkruim en mosterd recept
In de oven bereide zeebaars met broodkruim en mosterd recept

In de oven bereide zeebaars met broodkruim en mosterd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Broodkruim, mosterd, peterselie en venkel mengen met peper en zout. Vis portioneren, aan één zijde aanbakken in olijfolie en de andere kant insmeren met een eidooier. De broodkruimmassa op de vis verdelen . Vis in de oven mooi goud bruin afbakken op 180 graden C. Kool snijden en au beurre bereiden. Sjalotten met de venkel in klein beetje olijfolie aanzetten (niet kleuren). Afblussen met Noilly Prat en de wijn, visfond erbij en laten inkoken. De saus afmaken met ingekookte room, grove mosterd en opmonteren met boter. Kool dresseren op het bord, de vis hierop leggen met de saus erlangs .

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit in de oven bereide zeebaars met broodkruim en mosterd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven