Allergie informatie: Gestoofde nijlbaars met paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram nijlbaarsfilets
- 1 grote ui
- 3 tenen knoflook
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 8 zwarte olijven zonder pit
- 3 eetlepels olijfolie
- 0,5 eetlepel paprikapoeder
- 2 eetlepels tijm
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel zwarte peper
- 1 deciliter witte wijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gestoofde nijlbaars met paprika
- Allergieen informatie