Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde nijlbaars met paprika recept
Gestoofde nijlbaars met paprika recept

Gestoofde nijlbaars met paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200C.
Maak de ui en knoflook schoon en snipper deze fijn.
Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de paprika en snijd deze in vier gelijke stukken.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig.
Schep de paprika's erdoor en smoor ze afgedekt circa 3 minuten.
Schep het paprikapoeder met de tijm en olijven erdoor en verwarm het geheel nog circa 3 minuten.
Vet een lage ovenschaal in met olijfolie.
Wrijf de nijlbaarsfilet in met zout en peper en leg de vis in de ovenschaal.
Schep de paprikamengsel erover.
Schenk de wijn op de bodem een schuif de schaal in het midden van de oven en laat de vis in circa 15 minuten gaar worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde nijlbaars met paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven