Allergie informatie: Gestoofde kabeljauw met tomaat, citroen en peterselie
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram dikke kabeljauwfilet
- zout
- peper
- 1 citroen
- 75 gram boter
- 3 lente-uitjes, in ringetjes gesneden of 150 gram gesneden prei
- 1 bosje peterselie
- 2 tomaten, ontveld, vocht en zaad verwijderd en in blokjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge