Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde kabeljauw met tomaat, citroen en peterselie recept
Gestoofde kabeljauw met tomaat, citroen en peterselie recept

Gestoofde kabeljauw met tomaat, citroen en peterselie


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Dep de kabeljauw droog, snijd ze in 4 gelijke stukken en wrijf ze in met zout en peper. Snijd 4 mooie plakjes van de citroen en pers de rest uit. Smelt 50 gram boter in een hapjespan en leg de kabeljauw erin. Verdeel de lente-ui of prei erover. Sprenkel het citroensap erover en leg op elk stuk vis een plakje citroen en wat blokjes tomaat. Betsrooi het geheel met zout en peper en verdeel de rest van de boter erin klontjes over. Stoof de kabeljauw met het deksel op de pan in 8 minuten op laag vuur gaar. Leg de kabeljauwmet de kruiden en citroen op 4 warme borden. Kook het stoofvocht 2 minuten op hoog vuur in en schep de jus over de vis.

Serveersuggesties

Lekker met peultjes en krielaardappeltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde kabeljauw met tomaat, citroen en peterselie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven