Allergie informatie: Gegratineerde gembervisfilets
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 a 600 gram stevige visfilets
- 40 a 50 gram boter
- 1 grote ui, grofgehakt
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 1 eetlepel citroensap
- 2 theelepels kerriepoeder
- mespuntje djahé (gemberpoeder)
- 0,5 deciliter droge witte wijn
- peterselie, fijngehakt
- 50 gram geraspte kaas
- 4 a 6 gemberbolletjes (pot), fijngehakt
- zout
- peper
Meer Recepten
- Gegratineerde zalm
Met zalm, kappertjes en limoen uit Aruba
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - sagaro - Gegratineerde worteltjes
Met worteltjes, olijfolie en feta uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - lucyvader - Gegratineerde tomaten met rode ui en tijm
Met trostomaten, rode uien en olijfolie uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - lucyvader - Lasagna met zalm en prei
Met zalm, prei en wortels uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - breemer - Gegratineerde varkensfilet met camembert
Met filetlapjes, camembert en baguette uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gegratineerde gembervisfilets
- Allergieen informatie