Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde gembervisfilets recept
Gegratineerde gembervisfilets recept

Gegratineerde gembervisfilets


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven op 200 graden C. De vis droogdeppen. Meng de citroensap met de djahé, zout, peper en knoflook. Wrijf de visfilets hiermee in. In een koekenpan de helft van de boter smelten en hierin de ui en kerriepoeder zachtjes fruiten 2 a 3 minuten. Vet een ovenschaal in en leg het ui-kerriemengsel op de bodem. Leg hierop de visfilets en schenk de wijn eromheen. Zet de ovenschaal in de oven voor ongeveer 15 a 20 minuten. Meng ondertussen de fijngehakte peterselie met de geraspte kaas en de fijngehakte gemberbolletjes. Haal de ovenschotel even uit de oven en zet de oven op de grillstand of op de hoogste stand. Strooi het kaasmengsel over de vis en verdeel hierover wat bolletjes van de overgebleven boter. Schuif de ovenschaal weer in de oven en laat het gerecht in ongeveer 5 minuten lichtbruin gratineren.

Serveersuggesties

Houd je niet zo van gember, neem dan in plaats van de gemberbolletjes bijvoorbeeld 2 a 3 ananasschijven (uit blik), fijngehakt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde gembervisfilets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven