Allergie informatie: Gebakken forel met tomaten-basilicumsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 forellen
- 2 eetlepels bloem
- 25 gram boter
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels pesto
- 1 deciliter gezeefde tomaten
- 2 eetlepels crème fraîche of Room Fris
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
- 1 eetlepel basilicum
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gebakken forel met tomaten-basilicumsaus
- Allergieen informatie