Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken forel met tomaten-basilicumsaus recept
Gebakken forel met tomaten-basilicumsaus recept

Gebakken forel met tomaten-basilicumsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrijk de forellen van binnen en buiten met pesto.
Rol de forellen door de bloem, zodat ze er helemaal mee bedekt zijn.
Verhit de boter met de olijfolie in een grote pan en bak de forellen in 8 minuten (afhankelijk van de dikte van de forellen) rondom bruin en gaar.
Meng ondertussen de gezeefde tomaten met 1 eetlepel pesto in een pannetje en verwarm de saus.
Voeg peper, zout en basilicum toe
Roer de crème fraîche of Room Fris er op het laatst doorheen.
Schep het geheel goed door
Serveer de forellen en de saus apart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken forel met tomaten-basilicumsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven