Allergie informatie: Garnalen "buzara"
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rijpe vleestomaten of uit blik
- 500 gram rauwe ongepelde garnalen, diepvries (Vismarine)
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 ui, fijngehakt
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 bosje peterselie, blad fijngehakt
- 1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 200 milliliter droge witte wijn
- 150 milliliter slagroom (Melkan)
- 1 (vis- of kippen)bouillontablet
- zout en versgemalen peper
- 1 bosje basilicum, blad in reepjes gesneden
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Spaans vispannetje
Met kabeljauwfilet, zalm, paprika uit Spanje
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Garnalen "buzara"
- Allergieen informatie