Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Garnalen "buzara"

  • 500 gram rijpe vleestomaten of uit blik
  • 500 gram rauwe ongepelde garnalen, diepvries (Vismarine)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, fijngehakt
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 bosje peterselie, blad fijngehakt
  • 1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 200 milliliter droge witte wijn
  • 150 milliliter slagroom (Melkan)
  • 1 (vis- of kippen)bouillontablet
  • zout en versgemalen peper
  • 1 bosje basilicum, blad in reepjes gesneden


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven