Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen
Garnalen

Garnalen "buzara"


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng ruim water aan de kook. Kruis de tomaten bovenop in, dompel ze in het kokende water, ontvel ze, snijd ze in blokjes en verwijder vocht en zaadjes. Leg de bevroren garnalen in een vergiet en schenk het hete tomatenwater erover. Bereiden: Verhit in een diepe koekenpan of kleine wok de olijfolie en fruit hierin ui, knoflook en peterselie 2 minuten. Roer de Italiaanse kruiden, tomatenpuree en tomaatblokjes erbij en roerbak 3 minuten. Voeg wijn, slagroom en bouillontablet toe en breng het mengsel aan de kook. Voeg de garnalen toe. Verwarm het al roerend tot het weer kookt. Leg het deksel op de pan en laat de garnalen in 3.5 minuten gaar worden, ze zijn dan roze. Breng op smaak met zout en peper. Schep van het vuur af de basilicum erdoor. Tip: Serveersuggestie: Geef hier lintmacaroni bij. Ook lekker met Turks brood

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen "buzara" recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven