Allergie informatie: Gamba’s met Parmezaanse poffertjes, basilicumolie en tomatencompote
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 gamba’s
- 6 pomodori tomaten
- 2 teentjes knoflook
- 1 bosje basilicum
- 1 ei
- 1 sjalot of klein uitje (gesnipperd)
- ˝ kropje sla naar keuze
- 250 gram bloem
- 40 gram gist
- 150 gram Parmezaanse kaas
- 4 deciliter melk
- 2 deciliter olijfolie
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk