Allergie informatie: Kaaspate
Terug naar het receptIngrediënten
- 30 gram speltmeel
- 30 gram volkorenbloem
- 20 gram maizena
- 100 gram geraspte belegen (boeren)kaas
- 100 gram geraspte oude kaas.
- 100 gram rookkaas (ca. 7 plakjes) 1 plakje = 14 gram
- 3 eieren
- 60 milliliter melk
- 120 gram sjalot (ui)
- 30 gram bakboter
- 25 gram rode (punt)paprika
- 25 gram platte- of krulpeterselie
- 2 theelepel mosterd (Dijon Originale)
- 1 theelepel zeezout
- 1 teen knoflook
- 1 theelepel sambal oelek
- een stukje verse gemberwortel (1 cm)
- smaakversterker naar behoefte
Meer Recepten
- Kaaspaté
Met feta kaas, pijnboompiten en room uit Belgie
1 portie - 1 uur en 30 minuten
Hapjes - lekker_koken - Zachte Kaaspaté
Met feta, pijnboompitten en verse dille uit Nederland
10 porties - 30 minuten
Hapjes - renates - Vega-kaaspate
Met kaas, ei en ui uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Vegetarisch - hela
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Kaaspate
- Allergieen informatie