Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaaspaté recept
Kaaspaté recept

Kaaspaté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de pinboompitten in de keukenmachine voeg de kaas, room en peper toe en pureer. Voeg dan de munt, dille en peterselie toe en zet de machine kort aan. Bekleed een kom met inhoud 0,75 centiliter met plasticfolie. Schep het mengsel erin en druk goed aan. Zet de kom minstens 1 uur in de koelkast tot de paté stijf is, stort dan de paté op een schaal en strijk de buitenkant glad met een mes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaaspaté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven