Allergie informatie: Een vegetarische ovenschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 35 gram bak & braadboter
- 35 gram volkorenbloem
- 400 milliliter groentenbouillon
- 1 teentje geperste knoflook
- 0,5 theelepel sambal oelek
- 3 eetlepels room-culinair of provamel-cuisine
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- 50 gram zachte kruidenroomkaas
- 600 gram gemengde groenten (zie bij de bereidingswijze)
- 4 tivall worstjes
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Pezo, een mengeling van peper & zout in een strooibusje
Met zout en pepe uit Belgie
20 porties - 10 minuten
Budget - Digipics - Vegetarische bonensalade
Met kidneybonen, witte bonen en chilibonen uit Verenigde Staten
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - nina_noralie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Een vegetarische ovenschotel
- Allergieen informatie