Allergie informatie: Basilicum/Tomatenpesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram pijnboompitten
- 25 gram zongedroogde tomaten
- 2 teentjes knoflook
- 25 gram basilicumblad
- 1 theelepel citroensap
- 0,5 theelepel zwarte peper
- 6 eetlepels olijfolie
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Kruidige aardappeltjes
Met aardappels, knoflook, tijm uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - lindabax - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Tapas
- Basilicum/tomatenpesto
- Allergieen informatie